0

De opnames voor de Terminator reboot zijn inmiddels afgerond en naast een bedankwoordje voor de crew onthulde Arnold Schwarzenegger ook meteen de aangepaste titel van de sci-fi. Dachten wij eerst nog dat de film Terminator: Genesis zou gaan heten, nu blijkt dat we het totáááál bij het verkeerde eind hadden. Volgens Schwarzie is de nieuwe titel Terminator: Genisys.

Inderdaad, alleen twee klinkertjes zijn veranderd, maar misschien maakt het inhoudelijk wel een enorm verschil. Eén ding weten we in ieder geval zeker: in deze reboot gaan tijdreizende robots weer terug naar het verleden om de toekomst te beïnvloeden. Mocht je je afvragen waarom de inmiddels 66-jarige T-800 een aantal rimpels en grijs haar rijker is, dan hebben wij hier het antwoord voor je. Want hoewel de binnenkant van de cyborg een machine is, is de buitenkant gemaakt van mensenhuid. Wat dus, net als Schwarzenegger zelf, gewoon een paar jaartjes ouder wordt.

Naast de drastische titelverandering had Arnie, zoals eerder genoemd, ook nog wat lieve woordjes over voor iedereen die aan de film heeft meegewerkt. ‘Hasta la vista, baby. Ik wil de cast en crew bedanken voor de fantastische opnames. Het was een uitdaging, het was leuk en het was lonend. Zonder de regisseurs, producenten, het camerateam, het VFX-team en haar en make-up hadden we het niet kunnen doen. Ik weet zeker dat we de fans eraan gaan herinneren waarom ze verliefd werden op Terminator. I’ll be back op 1 juli 2015.’

Terminator

 

↑ Omhoog

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*