0

Daniel Craig ziet het niet zitten om nog een keer James Bond te spelen na Spectre. Hij snijd nog liever zijn polsen door, zo zegt hij in een interview met Time Out.

Spectre

Blijft hij nou wel of niet James Bond?

Na bijna tien jaar de rol van Bond te hebben gespeeld, is hij er nu wel klaar mee. ‘If I did another Bond movie, it would only be for the money.’ Een aantal weken geleden zei Craig nog in een interview met Daily Mail dat hij Bond bleef spelen, zolang als hij het fysiek aan kon. Toen liet hij dus blijken dat hij toch nog even door zou gaan als de bekende spion. Maar nu lijkt hij dus definitief klaar te zijn met 007. Er werd de laatste tijd al veel gespeculeerd over wie zijn opvolger zou moeten zijn. Onder andere Idris Elba, Damian Lewis, Tom Hardy, Hugh Jackman en zelfs David Beckham zien het wel zitten om de rol van 007 op zich te nemen. Craig maakt het niets uit wie zijn opvolger wordt: ‘I don’t give a fuck. Good luck to them! All I care about is that if I stop doing these things we’ve left it in a good place and people pick it up an make it better.’

In de volgende Preview (vanaf 22 oktober!) stelden 10 vragen aan Daniel Craig. Hij zegt onder andere: “Contractueel gezien moet je het in ieder geval nog één keer met mij doen. Eén ding weet ik wel, ik stop ruim voordat mensen mij zat zijn.” Voor de rest van het interview moet je nog even wachten tot de 22e!

↑ Omhoog

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*