0

Welke nieuwe films werden er aangekondigd? Wie werd gecast in welke film? En welke trailers kwamen er uit? Preview zet het belangrijkste filmnieuws van de afgelopen week voor je op een rijtje. Deze week onder andere Aquaman, Robin Hood, een vrouwelijke Suicide Squad en de trailer voor de nieuwe Christopher Nolan!

Patrick Wilson speelt halfbroer van Aquaman

De cast van James Wans Aquaman-film begint aardig vorm te krijgen. Jason Momoa speelt de waterige superheld, Amber Heard diens liefje Mera en Willem Dafoe speelt adviseur en vertrouweling Nuidis Vulko. Ook superschruk Black Manta zal te zien zijn in de film, al is nog niet bekend welke acteur hem mag spelen. Wél is een andere superschurk nu gecast: Patrick Wilson, die al vaak samenwerkte met regisseur Wan, zal de rol van Orm Marius, alias Ocean Master spelen. Dit personage is de halfbroer van Aquaman en een van diens beruchtste tegenstanders.

patrick-wilson-preview-filmnieuws

Chris Evans speelt Jekyll

Captain America Chris Evans is ingehuurd om de hoofdrol te spelen in Jekyll, een nieuwe film van Ruben Fleischer (Zombieland). Jekyll wordt gebaseerd op de gelijknamige BBC-serie, waarin een erfgenaam van Dr. Jekyll (uit het beroemde griezelverhaal van Dr. Jekyll and Mr. Hyde) merkt dezelfde gespleten persoonlijkheid als zijn voorvader te hebben. Momenteel werkt men aan het script, wanneer we de film ook daadwerkelijk kunnen gaan zien is nog maar afwachten.

dr-jekyll-and-mr-hyde-poster-preview-filmnieuws

 

Ben Mendelsohn neemt het op tegen Robin Hood

Ben Mendelsohn is een veelzijdige karakteracteur die niet veel mensen van naam zullen kennen, maar die behalve in kleine independent films ook vaak op mag draven in de grote blockbusters. Zo was hij te zien in films als The Dark Knight Rises, Exodus: Gods and Kings en vanaf deze week in Rogue One: A Star Wars Story. Daar kan hij binnenkort een andere grote film aan toevoegen, want de Australiër zal in 2018 te zien zijn als de beruchte Sherif van Nottingham in de zoveelste Robin Hood-film: Robin Hood: Origins. Naast Mendelsohn zullen Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service) en Jamie Foxx te zien zijn als respectievelijk Robin Hood en Little John. De film zal, zoals de titel doet vermoeden, de oorsprong van Robin Hood toelichten.

robin-hood-preview-filmnieuws

David Ayer gaat ook ‘vrouwelijke’ Suicide Squad maken

Suicide Squad was dit jaar, ondanks erg gemengde kritieken, financieel succesvol. Een vervolg komt er dan ook, maar nu is bekend geworden dat er ook een film komt over vrouwelijke superschurken, met Margot Robbie weer als Harley Quinn, maar waarschijnlijk ook met bekende schurken als Catwoman en Posion Ivy. De film zal Gotham City Sirens heten. Wanneer de film uit moet komen is nog niet bekend.

margot-robbie-preview-filmnieuws

Trailers!!

The Fate of the Furious

We hadden vorige week al een hele lading trailers, maar die voor het zevende deel van The Fast & The Furious kwam iets te laat binnen. Nu dus alsnog! Intriges, verraad en natuurlijk een hoop actie staat ons in het vooruitzicht.

Dunkirk

Een nieuwe Christopher Nolan-film is altijd een belevenis, of je nou wel of geen fan van de man bent. Doordat zijn naam tegenwoordig garant staat voor een hit, mag hij van de filmstudio’s ongeveer doen wat hij wil. In dit geval was dat een film maken over de legendarische Slag om Duinkerke uit 1940. De film is deels opgenomen in Nederland. Sterren als Tom Hardy, Cillian Murphy en Kenneth Branagh spelen een rol. Hier de eerste volledige trailer:

↑ Omhoog

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*