0

Deze week geen nieuws, maar omdat het kerst is pakken we cadeautjes uit, in de vorm van een hele stapel trailers! Veel plezier!

Blade Runner 2049

Vijfendertig jaar na Ridley Scott’s sciencefictionklassieker Blade Runner komt er een vervolg uit. Wederom met Harrison Ford, maar ook met sterren van nu Ryan Gosling en Jared Leto. En Rutger Hauer is er helaas niet meer bij, maar toch is er weer plaats voor een landgenoot: Sylvia Hoeks speelt een nog onbekende rol. Verder met Robin Wright, Ana de Armas en Mackenziie Davis, onder regie van Denis Villeneuve (Arrivals).

John Wick: Chapter 2

Hier is ‘ie dan, de trailer waar we allemaal op hebben zitten wachten, namelijk die voor het vervolg op de moddervette actiefilm John Wick. In Chapter 2 zo te zien weer volop goed gechoreografeerde actie en harde headshots en, en, en… ach, kijk het zelf maar!

Alien: Covenant

Volgend jaar is het dan eindelijk zover: Ridley Scott komt bijna vier decennia na Alien met het vijfde deel uit de reeks (of het zesde, als je Prometheus meetelt). Een omgekeerde chestburster, een alien in de douche en een terugkeer naar de planeet waar het allemaal begon: de trailer belooft veel moois!

 

A Cure for Welness

Een tijdje geleden verscheen de mysterieuze eerste trailer voor de nieuwste film van Gore Verbinski (Pirates of the Caribbean). Nu is er een tweede trailer die een stuk meer duidelijk maakt over het plot. De film is in februari in de bioscopen te zien.

The Emoji Movie

Hier een herinnering dat het toch echt geen grapje was: er komt een emoji-film. Na een film over figuren uit speelautomaten (Pixels), een film over plastic speelgoedtrollen (Trolls) en een film over legoblokjes (The Lego Movie) is er weer een bizar idee tot uitvoer gebracht. De eerste teaser-trailer biedt een idee van wat we kunnen verwachten:

Going in Style

Ook Hollywood vergrijst, en al die ouder wordende acteurs hebben ook werk nodig. Dus werd er een bijna veertig jaar oude film van Martin Brest uit het stof gehaald voor een remake. In Going In Style besluiten drie oudjes die hun rekeningen niet meer kunnen betalen, gespeeld door Michael Caine, Morgan Freeman en Alan Arkin (die in Stand Up Guys van een paar jaar geleden al in een dergelijke scenario meespeelde), dat ze toch niks meer te verliezen hebben en net zo goed een bank kunnen overvallen. Hier de trailer:

The Lost City of Z

Een film gebaseerd op het boek van David Grann, over Britse ontdekkingsreizigers die op zoek gaan naar een legendarische stad in de Amazone. Met Tom Holland, Charlie Hunnam, Sienna Miller en Robert Pattinson.

Patriots Day

De aanslagen bij de marathon van Boston van een paar jaar geleden waren de inspiratie voor deze dramatisering met Mark Wahlberg in de hoofdrol. Van regisseur Peter Berg, die na Deepwater Horizon dus de tweede rampenfilm op een rij met Wahlberg maakt.

Prevenge

In horrorkomedie Prevenge wordt de zwangere Ruth door haar ongeboren baby aangezet tot moord. Van Alice Lowe, schrijfster van het geweldige Sightseers.

↑ Omhoog

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*