0

Volgende week gaat Arrival in première, de nieuwe film van Denis Villeneuve (Prisoners). Waarom moeten we uitkijken naar deze film, en wat is misschien een minpuntje? Preview blikt alvast vooruit.

arrival-preview-vooruitblik-november


Genre Drama, mysterie, sciencefiction Regie Denis Villeneuve Cast Amy Adams, Jeremy Renner, Michael Stuhlbarg, Forest Whitaker Details Verenigde Staten / 116 minuten Release 10 november

+ Denis Villeneuve heeft tot nu toe niet teleurgesteld.

Of het nou een psychologische thriller is (Prisoners), een mysterie met scifi en horrorelementen (Enemy), of een keiharde, gelaagde misdaadfilm (Sicario), de Canadees doet steeds iets anders en houdt je altijd op het puntje van je stoel.

+ Die cast!

Amy Adams werd maar liefst vijf maal genomineerd voor een Oscar, Jeremy Renner heeft twee nominaties in zijn zak zitten en Forest Whitaker won daadwerkelijk één van die gouden mannetjes. Een dergelijke verzameling van talent zie je tegenwoordig bijna alleen nog maar in de Marvel-blockbusters. Weer een teken dat iedereen graag met Villeneuve wil samenwerken.

– Kennen we dit verhaal niet al?

Het verhaal van Arrival lijkt op het eerste gezicht wel erg veel op dat van Contact (1997), het sciencefictiondrama met Jodie Foster dat sterk begon maar mierzoet eindigde. En ook Interstellar (2014) van Christopher Nolan lijkt niet ver weg… Zal Arrival wel met iets nieuws op de proppen komen?

↑ Omhoog

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*