0

Ze is momenteel te zien naast Tom Cruise in Edge of Tomorrow, maar Emily Blunt zou binnenkort zomaar eens op de set van Zack Snyder’s Batman v Superman: Dawn of Justice kunnen verschijnen. Volgens de Spaanse website El Multicine is de actrice gevraagd voor een rol in de superheldenfilm.

Hoe betrouwbaar het verhaal is, blijft nog even de vraag. Zo is het nog niet bekend welke rol Blunt zou gaan spelen en worden er ook geen bronnen genoemd. En als zou het waar zijn, dan is het nog maar afwachten of de actrice de rol aanneemt. Blunt is door Marvel namelijk al twee keer eerder gevraagd om superheldje te spelen. Ze kreeg de rol van Black Widow en Peggy Carter aangeboden, maar weigerde beide keren. Wordt Batman v Superman: Dawn of Justice haar eerste superheldenfilm, of bedankt ze ook nu weer voor de eer?

Mocht ze de rol aannemen, dan is ze in goed gezelschap. De cast van de film bestaat tot nu toe uit Ben Affleck (Batman), Gal Gadot (Wonder Woman), Henry Cavill (Superman), Ray Fisher (Cyborg), Jesse Eisenberg (Lex Luthor), Amy Adams (Lois Lane), Diane Lane (Martha Kent), Laurence Fishburne (Perry White) en Jeremy Irons (Alfred).

Batman v Superman: Dawn of Justice staat gepland voor 28 april 2016.

↑ Omhoog

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*