0

Derek en Hansel zijn terug! De mannelijke topmodellen uit het geweldige eerste deel (2001) moeten dit keer de levens van alle beautiful people redden.

preview zoolander 2


Genre Komedie Regie Ben Stiller Cast Ben Stiller, Owen Wilson en Benedict Cumberbatch Details Verenigde Staten Release 11 februari

+ De dag die je niet zeker wist dat zou komen…

Al meer dan tien jaar belooft Ben Stiller een vervolg op zijn meesterlijke komedie Zoolander, een persiflage op de modellenwereld, met twee niet al te snuggere male models Derek (Stiller) en Hansel (Wilson) in de hoofdrollen. Na veertien jaar wachten is de dag die je niet zeker wist dat zou komen eindelijk daar! De trailer (52,2 miljoen views in één week!) is alvast hilarisch…

+ Cumberbatch (m/v)

Een relletje is er gelukkig ook al rondom de film: een dame liet al zeker 5800 mensen een handtekening zetten onder haar petitie tegen de release van de film. Benedict Cumberbatch als androgyn model zou namelijk als moderne variant van ‘black face’ discriminerend zijn voor transgenders. Maar Cumberbatch als fotomodel: die wil je juist niet missen!

– Excuus voor een blik sterren

Zoolander-fans van het eerste uur geloven niet zo in sequels. Het gevaar dreigt dat het magere verhaaltje (Help! De mooiste mensen van de wereld worden met de dood bedreigd!) een excuus is om een blik Hollywood-sterren open te trekken. Kim Kardashian! Ariana Grande! Justin Bieber! Maar hé, dat was in deel 1 ook geen probleem: remember David Bowie in de Walk-off-scène?

 

Beheers de Blue Steel in 6 stappen!

Gooi je innerlijke catwalkmodel eruit en wees net zo selfietastic als Derek.

preview zoolander 2

  1. Strike a pose. Zet je kraag rechtop, neem een handvol attitude en tover je kapsel om tot spikes met behulp van twee potten gel.
  1. Buig een van je schouders richting de camera. Als er geen camera in de buurt is richt je dan op de persoon het meest in de buurt en geef hem/haar die killer pose.
  1. Kijk recht in de camera. Richt je blik volledig op de camera en waag niet te knipperen!
  1. Tuit je lippen. Denk aan een mix van pruilen, citroen zuigen en een kus. Dat is ‘m.
  1. Zuig je wangen in. Zuig zo hard dat je geen wangen meer hebt, maar uitstekende jukbeenderen.
  1. Kijk verrast. Wenkbrauwen omhoog, ogen wagenwijd open, met uitpuilende pupillen.
↑ Omhoog

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*