0

Hardcore Henry

hardcore henry
Je wordt wakker. Een mooie vrouw in doktersjas schroeft je been aan je romp. Ze zegt dat je met haar getrouwd bent. Dat ze van je houdt. En dan gaan alle remmen los. De schurk komt binnen, probeert je dood te maken en voor je het weet sta in je in Moskou. Je kent de weg niet en je kent er niemand; bad guys willen je dood hebben. Jij bent Henry. Een cyborg. Jij de hoofdpersoon van een actiefilm zonder rustmomenten. Lees hier onze review en hier ons interview met regisseur Ilya Naishuller.

The Boss

review the boss
Melissa McCarthy is in The Boss goed op dreef als ultrarijke zakenmagnaat Michelle Darnell. Wegens beurshandel met voorkennis moet ze echter wel het gevang in… Als ze na zes maanden weer op vrije voeten staat, is ze al haar bezittingen kwijt. Noodgedwongen trekt ze in bij haar voormalige assistent Claire (Kristin Bell) en diens dochter Rachel, al zitten zij niet op haar komst te wachten. Lees hier onze review en hier ons interview met Melissa McCarthy.

Monsieur Chocolat

filmoverzicht week 17
Rafael Padilla werd tijdens de belle époque in Parijs de allereerste zwarte circusartiest in Frankrijk. Hij groeide uit tot de beroemdheid clown Chocolat, samen met clown Footit. Gebaseerd op dit waargebeurde verhaal, laat Monsieur Chocolat het vergeten verhaal zien van een buitengewone man.

Tomorrow

filmoverzicht week 17
Documentaire over onderzoekers Mélanie Laurent en Cyril Dion, die met hun team naar tien verschillende landen reizen om oplossingen te vinden voor ecologische, economische en sociale crises van vandaag. Tijdens hun reis ontmoetten zij de pioniers die landbouw, energie, economie, democratie en onderwijs opnieuw uitvonden. Samen proberen ze de wereld van morgen leefbaar te maken.

Évolution

filmoverzicht week 17
Op een afgelegen, vulkanisch eiland, woont 10-jarige Nicolas samen met zijn moeder. Alle mensen in het dorp zijn vrouwen en jonge jongens. Wanneer Nicolas een lijk denkt te zien in zee, wordt hem verteld dat hij het zich ingebeeld heeft. Mysterie bouwt zich op, en Nicolas lijkt de enige te zijn die hier vraagtekens bij zet.

Bezness as Usual

filmoverzicht week 17Nederlandse documentairemaker Karim Alexander Ben Hassen gaat op zoek naar zijn Tunesische vader, die het land is uitgezet. Het huwelijk van Karims ouders strandde toen zijn moeder er achterkwam dat haar man een Tunesische playboy was. Twintig jaar later besluit Karim zijn vader op te zoeken in Tunesië, maar komt van een koude kermis thuis als deze geld aan hem vraagt voor ‘bezness’.

Kollektivet

filmoverzicht week 17
Academisch koppel Erik en Anne besluiten, midden jaren ’70, een commune op te richten. Samen met hun dochter Freja en een aantal vrienden trekken ze in een grote villa. De vriendschap, liefde en saamhorigheid wordt echter in gevaar gebracht wanneer de minnares van Erik in het huis trekt. De realiteit maakt zijn intrede en dreigt het gezin, de vriendschap en de droom van het samenzijn te vernietigen.

Franny

filmoverzicht week 17Excentrieke Franny is in een diep zwart gat terechtgekomen na het dodelijk ongeval van zijn vrienden. Om iets terug te doen, besluit hij vijf jaar later de dochter van zijn overleden vrienden te helpen. Olivia is inmiddels zwanger en haar man werkt als dokter. Franny bezorgt Olivia’s man een nieuwe baan en slooft zich nog meer uit. Ondertussen heeft het jonge stel bedenkingen bij de goede bedoelingen en loopt de spanning op.

Ratchet & Clank

filmoverzicht week 17
Aan de andere kant van het zonnestelsel wonen twee onwaarschijnlijke helden: Ratchet en Clank. Je kan ze kennen van de succesvolle game. Ratchet heeft de ambitie held van het Solona-universum te worden. Een mooie kans om zich te bewijzen dient zich aan: hij ontdekt dat slechterik Drek het hele universum wil vernietigen. Tijd voor Ratchet om, samen met robot Qwark (R2D2 in vermomming), in actie te komen!

Bibi & Tina 2

filmoverzicht week 17
Paardenmeisjes Bibi en Tina zijn terug! Dit keer komen er nieuwe mensen in Martinshoeve wonen, waaronder de knappe Tarik. Heksje Bibi is al snel verliefd. Ondertussen moet er een bal worden voorbereid, een schattenjacht worden gespeeld en moeten er aanmeldingen voor het paardenkamp worden geregeld. Dan blijken de nieuwe bewoners ook nog een duister geheim te hebben…
↑ Omhoog

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*