0

Actrice Melissa McCarthy is niet meer weg te denken uit het komedielandschap, zo bewijst ze wederom met The Boss (en in juli vast ook in Ghostbusters…).

review the boss


Genre Komedie Regie Ben Falcone Cast Melissa McCarthy, Kristen Bell en Peter Dinklage Details Verenigde Staten Release 21 april

Melissa McCarthy is in The Boss goed op dreef als ultrarijke zakenmagnaat Michelle Darnell. Wegens beurshandel met voorkennis moet ze echter wel het gevang in… Als ze na zes maanden weer op vrije voeten staat, is ze al haar bezittingen kwijt. Noodgedwongen trekt ze in bij haar voormalige assistent Claire (Kristin Bell) en diens dochter Rachel, al zitten zij niet op haar komst te wachten.

‘In The Boss krijgt McCarthy alle ruimte om los te gaan’

Als Rachel in haar padvindersclub koekjes moet verkopen om geld in te zamelen, ziet Michelle hierin dé kans om haar imperium weer op te bouwen. Samen met Claire begint ze een concurrerend brownie-bedrijf, maar heeft Michelle al haar gehaaide trucjes wel afgeleerd? Verder wil haar ex-geliefde (maar nu aartsvijand) Renau (Peter Dinklage!) niets liever dan haar het leven zuur maken. In The Boss krijgt McCarthy alle ruimte om los te gaan met zowel fysieke als verbale grappen; die zijn er dan ook in overvloed. Niet alle grappen zijn even sterk, maar de scène waarin de concurrerende koekjes- en brownies-verkopende meisjes elkaar te lijf gaan met ultiem geweld maakt alles méér dan waard.

 

Mini-bio: Wie is Melissa McCarthy?

 

Leeftijd: 45
Lengte: 1.57
Partner: Ben Falcone (de regisseur van deze film)
Kinderen: 2 dochters
Tv-debuut: In The Jenny McCarthy Show (Jenny is haar nicht)
Doorbraak: Gilmore Girls
Doorbraak in film: Bridesmaids
Filmprijzen: 1 Emmy (Oscarnominatie voor Bridesmaids)
Leuk weetje: Haar dochter Vivian speelt haar jongere versie in The Boss

Over mensen die negatief zijn over haar gewicht: ‘Ik vind iemand die zo veel haat met zich meedraagt eigenlijk heel zielig. Ik denk dan juist dat diegene niet goed in zijn vel zit, terwijl ik juist zo gelukkig ben.’

Lees hier ook ons interview met Melissa!

Geschreven door Yfke van Berckelaer

↑ Omhoog

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*